Activitats a La Garrotxa

Mas Ventolà

Què puc fer?

Benvinguts a la Garrotxa, el vostre destí per descobrir la natura, la cultura i l’aventura d’una manera única.

Us proposem un ventall d’activitats per a tots els gustos i edats. Des de passejades a peu per indrets encantadors fins a excursions en burro que us transportaran a un ritme més pausat i autèntic. Si preferiu contemplar la regió des de les altures, no us perdeu els vols en globus que us oferiran vistes espectaculars. O si preferiu una experiència més personalitzada, hi ha viatges a mida adaptats a les vostres preferències i necessitats.

Us convidem a embarcar-vos en una aventura inoblidable a la Garrotxa, on cada camí us reserva una nova sorpresa!

Les Millors Rutes i Passejades a Olot. ©Descobreix Olot

Les Millors Rutes i Passejades a Olot

Olot és genial per fer-hi passejades i rutes a peu, enmig de la natura. Us proposem 10 excursions fàcils per Olot, per estirar les cames i gaudir de la natura tot l’any.
©descobreixolot

Vols saber quins són els millors restaurants d’Olot? ©Descobreix Olot

Vols saber quins són els millors restaurants d’Olot?

Si estàs buscant els millors llocs on menjar, et podem assegurar que ja tens mitja feina feta, perquè a Olot, difícilment t’equivocaràs escollint un restaurant.
©descobreixolot

Itineraris i Rutes. ©Turisme Garrotxa

Itineraris i rutes. Emociona't a la Garrotxa!

Necessites o prefereixes que t'acompanyi un guia? Una de les millors maneres de visitar la Garrotxa és de la mà d'un bon guia. Hi ha opcions i possibilitats per a tots els gustos.
©turismegarrotxa

Itineraris en bicicleta. ©Turisme Garrotxa

Itineraris en bicicleta

La Garrotxa és un dels millors espais per practicar el cicloturisme a Catalunya. Olot és un punt clau, ja que és punt de pas obligat per a enllaçar la Via Verda del Ferro amb la Via Verda del Carrilet Olot-Girona.
©turismegarrotxa

Activitats aéries. ©Turisme Garrotxa

Activitats aèries

Vols en globus o parapent al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Volar en globus és una experiència única. És una manera diferent de viatjar, flotar en l’aire, sentir la sensació de llibertat absoluta.
©turismegarrotxa

Esports d'Aventura. ©Turisme Garrotxa

Esports d'aventura

Gaudeix dels esports d'aventura durant tot l'any, amb un ventall d'activitats per a petits i grans: Barranquisme, Vies Ferrades, Marxa Nòrdica, Raquetes de Neu, Escalada, Trekking, i un munt més.
©turismegarrotxa

En segway. ©Turisme Garrotxa

En segway

Diferents tipus de tours amb segways. Personalitzats (a gust del client), culturals, medievals, volcànics, gastrònomics, romàntics...
©turismegarrotxa

En burro i a cavall. ©Turisme Garrotxa

En burro i a cavall

Passejar en burro pel Parc de Pedra Tosca és una experiència més que singular apta per a tots els públics. Ja ho has provat? Nosaltres us acompanyem.
©turismegarrotxa

En trenet o carruatge. ©Turisme Garrotxa

En trenet o carruatge

Empreses de rutes en trenet i en carruatge a la Garrotxa. Rutes per la Vall de Bianya, Olot, Sant Joan les Fonts, la Vall d'en Bas, Santa Pau...
©turismegarrotxa

Les rutes i activitats proposades en aquesta pàgina tenen drets d’autor. No ens fem responsables ni de la contractació ni de l’atenció rebuda per part de les empreses que ofereixen aquests serveis. Mas Ventolà els nombra simplement com a directori per a donar idees, i la informació enllaça directament amb la font d’origen.
La foto de la capçalera s’ha obtingut de Freepik.